How does Roku work with TIVO?

Moderators: RokuDouglas, RokuShawnS, RokuRyan, RokuJamesL, RokuKen

How does Roku work with TIVO?

Postby gmeullen » Tue Dec 30, 2008 10:15 am

I want to order ROKU but am concerned that TIVO and ROKU will be at odds with one another. Does basic cable, TIVO, and ROKU/Netflix work well together?
gmeullen
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 30, 2008 10:13 am

Postby williamlee » Tue Dec 30, 2008 9:31 pm

Could you be more specific in terms of concerns? I currently am running a Tivo HD, and a Roku box, and there are no conflicts in terms of Netflix. I have both devices registered to stream Netflix.
williamlee
 
Posts: 4
Joined: Tue Dec 30, 2008 7:51 pm

Re: How does Roku work with TIVO?

Postby HomieG » Wed Dec 31, 2008 9:41 am

gmeullen wrote:I want to order ROKU but am concerned that TIVO and ROKU will be at odds with one another. Does basic cable, TIVO, and ROKU/Netflix work well together?


It does here.

Roku Netflix streaming box (with HD update) (Wireless)

TiVo Series 3 (Wireless)

Basic cable (Comcast)

6Mbps cable internet
HomieG
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 25, 2008 8:48 am

Postby PirateKatz » Wed Dec 31, 2008 10:17 am

If I recall correctly, the newer Tivo's have the Netflix streaming video capability built in.

I have an older Tivo Series 2 and use it in conjunction with my Roku. I have no problems what-so-ever and simply use an AV switch for both.
PirateKatz
 
Posts: 27
Joined: Mon Aug 18, 2008 9:13 am


Return to Roku Streaming Player General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: rnye1 and 11 guests