How to get URL of "Live365" to play on Soundbridge

Discuss your favorite Internet Radio stations as well as how to use the Roku Radio Snooper to find and add your favorite Internet Radio streams to your SoundBridge.

Moderators: RokuDouglas, RokuKen, RokuRyan, RokuJamesL

How to get URL of "Live365" to play on Soundbridge

Postby al888 » Thu May 31, 2007 9:21 am

I can get lotta URL from ROKU RADIO SNOOPER by clicking : HELP - visit roku radio, visit radio locator and visit radiofeed, that's all (only 3 links), no other sites can get URL, including LIVE365. Is there any way I can get LIVE365 url?

Tried copy this url from live365 player and Paste to Roku snooper : manually scan a url : http://www.live365.com/cgi-bin/mini.cgi ... 0628189531

but failed with message: ERROR DOWLOADING WEBPAGE!
al888
 
Posts: 6
Joined: Tue May 29, 2007 7:59 pm

Postby rkotemp » Sun Jun 10, 2007 9:56 am

Just access the webpage with the webbrouwser while Roku Radio Snooper is Sniffing. If configured correct it wil see what streems wil or can be accessed using the page.
If i access the page from your message then Roku Radio Snopper gives me the following URL from the stream.

http://www.live365.com/cgi-bin/play.m3u ... lename.m3u

And sending it to the Soundbridge ('Play selected url' button on the right top of Roku Radio Snooper) and the soundbridge will play the stream.


Rob
rkotemp
 
Posts: 18
Joined: Sun Jun 10, 2007 7:50 am

Postby al888 » Fri Jun 22, 2007 7:09 am

Hi Rob,
Thanks for your help. Now I can get the URL and I can play thru roku but only with PC on, I can't paste the URL on the roku PRESET, the URL is too long to fit in. Is there any way to play this long URL from live365 on ROKU with PC off?
al888
 
Posts: 6
Joined: Tue May 29, 2007 7:59 pm

Postby al888 » Sat Jun 23, 2007 3:09 am

oops.. OK, I can play this long URL without PRESET on ROKU with the blank screen on it wih my PC OFF. But then next time when I tune into the same URL, I have to turn PC back ON to run Roku Snooper by clicking "Play this URL on Roku" again.

Is it possible to shorten the URL from Live365? so it can be input into roku PRESET?
al888
 
Posts: 6
Joined: Tue May 29, 2007 7:59 pm

Postby al888 » Sat Jun 23, 2007 9:24 am

Hi Rob,
finally I can input URL of live365 by using Roku Snooper. But suddenly I can't update presets, everytime I click "Update Presets", message show:

An Error Was Detected On The Previous Page
Extra characters were detected in the item

HTML Item name: PresetLocation

HTML Item value: http://www.live365.com/cgi-bin/play.m3u ... ...........
al888
 
Posts: 6
Joined: Tue May 29, 2007 7:59 pm

Postby al888 » Sat Jun 23, 2007 7:24 pm

Fail to operate SB from browser, press any button on SB presets (PLAY, UPDATE PRESETS), always having this error:

An Error Was Detected On The Previous Page
Extra characters were detected in the item

HTML Item name: PresetLocation

HTML Item value: http://www.live365..................


Any idea why?
al888
 
Posts: 6
Joined: Tue May 29, 2007 7:59 pm


Return to Internet Radio and Roku Radio Snooper

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests