Your Digital Media Has Never Looked So Good

Search found 27 matches

  • 1
  • 2
by mdavis3RD
Sun Oct 24, 2010 11:24 am
Forum: Internet Radio and Roku Radio Snooper
Topic: LoundCity link doesn't work
Replies: 3
Views: 7526

Re: LoundCity link doesn't work

Dupondt, thanks so much, your suggestion works!
When playing the stream, are you seeing a continuous stream where you normally see the web address?
by mdavis3RD
Sat Oct 23, 2010 5:34 pm
Forum: Internet Radio and Roku Radio Snooper
Topic: LoundCity link doesn't work
Replies: 3
Views: 7526

LoundCity link doesn't work

I have listen to LoudCity's RhythmFlow station for almost a year, now it will not play. I asked owner to send new URL, but it does not work. They changed servers. Any help is appreciated: The old link: http://loudcity.com/player/rhythmflow-radio-2-0/pls_mp3.pls?max_bitrate=1000 The new link: http://...
by mdavis3RD
Mon Jul 19, 2010 12:04 pm
Forum: SoundBridge Radio General Discussion
Topic: TOM JOYNER MORNING SHOW
Replies: 0
Views: 3087

TOM JOYNER MORNING SHOW

Can anyone help me find a station that supports the Tom Joyner Morning Show on SoundBridge.The ones I've used in the past no longer work.

The 55 stations supporting the show can be found here: http://radiotime.com/options/p_20708/To ... _Show.aspx
by mdavis3RD
Sat Apr 04, 2009 12:10 pm
Forum: SoundBridge Control and Integration
Topic: VISTA blocking Soundbridge access to media player 11 library
Replies: 1
Views: 10480

VISTA blocking Soundbridge access to media player 11 library

I don't know what changed as I have played from the library before. But Vista's defender is now blocking files when attempting to play music from my library. Typically Defender asks if I want to accept or reject incoming, but not this time. The following message is received: Blocked events: IPv4 UCP...
by mdavis3RD
Sun Mar 15, 2009 7:24 am
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: M1001 Suddenly Has No Audio Output
Replies: 9
Views: 6683

Duh! :)

Thanks a million.
by mdavis3RD
Sat Mar 14, 2009 10:17 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: M1001 Suddenly Has No Audio Output
Replies: 9
Views: 6683

Can you tell me how to change the volume on the m1001? There is no volume switch and no reference to one in the manual. My audio out cable (left of the power cord) connects to the cd in rca plugs on my receiver.
by mdavis3RD
Sat Mar 14, 2009 2:02 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: M1001 Suddenly Has No Audio Output
Replies: 9
Views: 6683

No audio

I am having a similar problem. After having no success connecting to my wireless rounter, I reset the soundbridge to its default settings. The EQ meter displays sound, but I could not hear anything. Only after turning my receiver to max can I get audio. Not a solution my family is comfortable with. ...
by mdavis3RD
Sat Mar 07, 2009 2:47 pm
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: Help! Lost Soundbridge connection to wireless router
Replies: 4
Views: 4315

Partial solution to network problem

Partial solution to problem. I selected reset to factory defaults. Can now connect to library and presets. However, I HAVE NO SOUND!
by mdavis3RD
Fri Mar 06, 2009 10:47 pm
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: Help! Lost Soundbridge connection to wireless router
Replies: 4
Views: 4315

Help! Lost Soundbridge connection to wireless router

Two minutes ago I was listening to my pre-set station. I attempted to change to my library but soundbridge m1001 "could not find library" (Windows Media Player 11). Now I can’t connect back to internet radio. Vista no longer shows soundbridge as a wireless device, nor can it find th...
by mdavis3RD
Fri Dec 21, 2007 12:47 pm
Forum: Firefly Media Server
Topic: Firefly connection problem
Replies: 3
Views: 4406

Firefly connection problem

Thanks for your suggestion. It worked (selecting SB in Library sharing). But if I use Firefly as my server, why is WM causing connection problems?
by mdavis3RD
Wed Dec 19, 2007 1:37 pm
Forum: Firefly Media Server
Topic: Firefly connection problem
Replies: 3
Views: 4406

Firefly connection problem

I cannot access firefly. Message says, “ Please authorize your SB in the media server on your PC, then try again.â€
by mdavis3RD
Sat Nov 24, 2007 8:36 pm
Forum: SoundBridge Radio General Discussion
Topic: Unable to adjust presets
Replies: 2
Views: 3038

Preset problem

The error message shows B6 with extra characters: http://playlist.icebergradio.com/client ... 7&speed=64

When I delete the URL or replace it with another, I still get the same error message.
by mdavis3RD
Sun Nov 11, 2007 8:40 pm
Forum: SoundBridge Radio General Discussion
Topic: Unable to adjust presets
Replies: 2
Views: 3038

Unable to adjust presets

I have attempted to rearrange my presets without success. When I click "update presets" I receive the following message: "An error was detected on previous page." What am I doing wrong?
by mdavis3RD
Tue Oct 16, 2007 11:54 am
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: Input channel with Onkyo AV receiver
Replies: 4
Views: 2477

Input channel with Onkyo AV receiver

I just purchased the Onkyo 605 receiver. From the available options below, which do you think is the best input for the Soundbridge? With my former recever I used video 2.

DVD, CD, Tape, Tuner, VCR/DVR, CBL/SAT, Game/TV, Auz, Multi-Ch
by mdavis3RD
Sat Sep 01, 2007 10:56 am
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: Uploaded to 3.0.44, no network connection
Replies: 4
Views: 2625

Thanks. THe IP address had changed. Correcting that corrected the problem.
  • 1
  • 2