Your Digital Media Has Never Looked So Good

Search found 4 matches

by Swerve
Thu Jan 11, 2007 2:00 pm
Forum: Feature Request Forum
Topic: Audio Format Requests
Replies: 172
Views: 161867

Native support for WMA lossless please.
by Swerve
Mon Jan 08, 2007 1:31 pm
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: Windows Media Player 11 - Connects but no song/playlist
Replies: 29
Views: 17301

Thanks to Lydon for the "EnableRemoteContentSharing" registry fix, and to jfhoell for the clarification that this applies to the PC running WMP11 & the library. My M1001 now connects correctly to my PC running WMP11 with the music files themselves on a MIPS Linkstation II providing a w...
by Swerve
Sun Jan 07, 2007 1:57 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Using a NAS or networked hard drive? Tell us about it.
Replies: 414
Views: 501568

I use a Buffalo Linkstation II 250GB (MIPS variant) running modified firmware to allow root access and a media server to be installed. Modified firmware is Openlink 0.52b from http://www.linkstationwiki.org Media server is Twonkymedia from http://www.twonkyvision.com It's very solid and gives no iss...
by Swerve
Fri Jan 05, 2007 4:55 pm
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: Windows Media Player 11 - Connects but no song/playlist
Replies: 29
Views: 17301

Thanks to those who posted in the thread - it has helped me start to understand this problem which I share, i.e. WMP11 allowing my M1001 to connect but showing no items in the library. I've got a little deeper into the issue (which I share here) and hope someone can help get to a final solution. It ...