Your Digital Media Has Never Looked So Good

Search found 14 matches

by mgrove
Sun Jan 11, 2009 10:15 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge & ALAC
Replies: 2
Views: 2197

I did use Itunes to create the ALAC files. I used Itunes to rip the music from CD's. I'll try using another program to see if that solves the issue.
by mgrove
Sun Jan 11, 2009 4:27 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge & ALAC
Replies: 2
Views: 2197

Soundbridge & ALAC

I've been streaming WAV files from my server to my SB and it's worked fine. Recently I've converted some of my files into ALAC. The SB sees the folders on the server (artist & album) but doesn't see any music files within the folders. Any suggestions?
by mgrove
Wed Mar 05, 2008 7:55 pm
Forum: Feature Request Forum
Topic: Audio Format Requests
Replies: 172
Views: 160224

+1 for WMA lossless
by mgrove
Wed Mar 05, 2008 7:51 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: No Network Connection at Start Up
Replies: 9
Views: 5044

So I've still not solved this problem - I'm not having phone system or router issues and I'm on a cable modem so DSL/phone shouldn't be my problem so I'm not thinking that my solution is the same as Malakim's. Perhaps I can assign a static IP address to my NAS as suggested above to see if that solve...
by mgrove
Wed Jan 30, 2008 11:45 am
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: No Network Connection at Start Up
Replies: 9
Views: 5044

The mediavault is always powered on and I have no problem accessing it from my desktop - not sure why the SB has the problem each time - any thoughts?
by mgrove
Tue Jan 29, 2008 7:34 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: No Network Connection at Start Up
Replies: 9
Views: 5044

I don't think it's a wireless error but I don't know for sure. When I start the SB it gives me the usual "connecting to..." for a bit but then the error "Connection to server failed" pops up. When I hit "OK" it gives me 3 play options (server, desktop, internet radio) a...
by mgrove
Sun Jan 27, 2008 10:32 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: No Network Connection at Start Up
Replies: 9
Views: 5044

No Network Connection at Start Up

I've installed my Soundbridge via ethernet connection and it works fine other than each time I start the Soundbridge it gives me a failure to connect to network message. If I either unplug/replug the Soundbridge or restart it using the restart option within the Soundbridge, it connects and works fin...
by mgrove
Thu Sep 20, 2007 5:58 pm
Forum: SoundBridge Control and Integration
Topic: Can't see SB in Network Places
Replies: 7
Views: 7534

I have three computers on the network - two desktops and one laptop - can't see the SB from any of them.
by mgrove
Wed Sep 19, 2007 8:08 pm
Forum: SoundBridge Control and Integration
Topic: Can't see SB in Network Places
Replies: 7
Views: 7534

Still can't see the Soundbridge. The two ports that you listed are open in my firewall. There were a variety of utilities on the site but I downloaded and ran the "Universal Plug-and-Play Tester" - hope this is correct. Running utility resulted in the following in the "status" wi...
by mgrove
Tue Sep 18, 2007 9:18 pm
Forum: SoundBridge Control and Integration
Topic: Can't see SB in Network Places
Replies: 7
Views: 7534

Can't see SB in Network Places

My SB is connected and working fine on my wired network but I can't see it in My Network Places. Icons for UPnP are enabled. If I type the ip address directly into browser, I can get to the SB and control it but it's not visible on my network. I'm running XP Home with SP2. Any suggestions?
by mgrove
Tue Aug 07, 2007 7:52 pm
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: M1001 & HP Media Vault
Replies: 7
Views: 4238

Thanks - that makes sense. So that leads to my final two questions: 1) Do you expect the Soundbridge to add WMAL natively any time in the near future? 2) If I rip my CD's onto the MediaVault in WAV (lossless) format, will Soundbridge play those files natively or will it result in the same problem as...
by mgrove
Mon Jul 30, 2007 4:10 pm
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: M1001 & HP Media Vault
Replies: 7
Views: 4238

The fiels in question are WMA Lossless - HP tech support says that their server supports this format and I know that my network can stream these large files because I can stream them to the M1001 from my desktop. HP says they are working on the issue as they've received other calls about streaming d...
by mgrove
Fri Jul 27, 2007 1:04 pm
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: M1001 & HP Media Vault
Replies: 7
Views: 4238

I have my music saved in WMA format in a "music" sub-folder within the default "MediaShare" folder on the Media Vault as suggested by the Media Vault user guide. The entire MediaShare folder (and therefor subfolders) is enabled to stream media. I can access all of the folders (in...
by mgrove
Thu Jul 26, 2007 5:23 pm
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: M1001 & HP Media Vault
Replies: 7
Views: 4238

M1001 & HP Media Vault

I just got my m1001 and connected it via my wired LAN. I got it working with my music library on my desktop via Windows Media Connect (WMP 11). I store most of my music and video on an HP Media Vault 2020 (basically an external hard drive) which has it's own media server. My M1001 sees the Media Vau...