Your Digital Media Has Never Looked So Good

Search found 7 matches

by bladerunner911
Tue Jan 15, 2008 12:36 pm
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: Soundbridge Homemusic will not connect with WPA-PSK
Replies: 19
Views: 13365

No problem,

I'm just glad it's not just me with the same problem.
I was close to forking out lots of cash for a Squeezebox.
This is the 2nd mp3 streaming unit I've had with problems (1st was an mp101).
I have to say the Roku has been pretty reliable other than this though.

Mark
by bladerunner911
Tue Jan 08, 2008 4:20 pm
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: Soundbridge Homemusic will not connect with WPA-PSK
Replies: 19
Views: 13365

Hi guys I've had problems for a while with an M1001 and 3.0.49 with a Netgear D834G v3 router: http://forums.rokulabs.com/viewtopic.php?t=14575&highlight= I ended up rolling back the Netgear firmware to v4.01.06 (Pre WPA2, only WPA). This works fine. See also for the same issue : http://forums.r...
by bladerunner911
Tue Jan 08, 2008 4:10 pm
Forum: SoundBridge Set-Up
Topic: Soundbrige homemusic not connecting to WPA wireless network
Replies: 4
Views: 3476

Hi there This may or may not be relevent. I have an M1001 with the latest v3 beta software and also a Netgear DG834Gv3 router. If I use the latest version of Netgear firmware with WPA, the M1001 won't connect properly. I had to go back to version 4.01.06 (latest is 4.01.30 I think for the UK.) Until...
by bladerunner911
Sun Oct 28, 2007 6:27 am
Forum: SoundBridge Radio General Discussion
Topic: SoundBridge 3.0.49 public beta - Clear Channel; NZ DST
Replies: 32
Views: 22253

Well after spending a lot of time investigating it seems there is a conflict with the Netgear firmware and the m1001 firmware. I rolled back the DG834G v3 frimware over 2 revisions - going from the latest (4.01.30 For outside NA), to 4.01.28 UK, 4.01.06 UK. Only the 4.01.06 firmware would work with ...
by bladerunner911
Sat Oct 27, 2007 5:06 am
Forum: SoundBridge Radio General Discussion
Topic: SoundBridge 3.0.49 public beta - Clear Channel; NZ DST
Replies: 32
Views: 22253

Hmmm After looking up the definitions of WAP-PSK(TKIP) and WPA-PSK(AES) on Netgear's site it seems WPA-PSK(TKIP) ie WPA1 is the one the m1001 uses. WPA-PSK(AES) is WPA2 apparently. I guess I should have known that! Anyway I'll keep investigating the problem. Does anyone know who would be good to spe...
by bladerunner911
Sat Oct 27, 2007 4:45 am
Forum: SoundBridge Radio General Discussion
Topic: SoundBridge 3.0.49 public beta - Clear Channel; NZ DST
Replies: 32
Views: 22253

Hi Ted Thanks for your response. After further mucking about yesterday eve and this morning I still can't connect but I have narrowed the problem down a bit. On my DG834G V1 everything works as it used to (MAC filtering and WPA-PSK). On my DG834G V3 It only works if I use WEP or no encryption. The s...
by bladerunner911
Fri Oct 26, 2007 3:36 am
Forum: SoundBridge Radio General Discussion
Topic: SoundBridge 3.0.49 public beta - Clear Channel; NZ DST
Replies: 32
Views: 22253

Beta 3.0.49 Can't connect to my DG834Gv3 via WPA

Hi guys I updated to Beta 3.0.49 to fix the issue with BBC Radio stations the other day. Managed to get BBC fine :D Unfortunately the ADSL modem portion of my DG834Gv1 unit died the next day. So I went and bought a new DG834Gv3. Now I can't get my M1000 / M1001 unit to connect with WPA enabled. It u...