Your Digital Media Has Never Looked So Good

Search found 11 matches

by dmalone
Mon Jul 27, 2009 6:30 am
Forum: BrightSign General Discussion
Topic: Synching zone content
Replies: 6
Views: 7364

RokuLyndon wrote:
When using playlists, you can't currently synchronize zones like you describe.

You can do it with a custom script.

How far long is each set of images on the screen for?


I've been testing five seconds, but this is too quick. I was going to see if 10 seconds would be good.

David
by dmalone
Mon Jul 27, 2009 6:26 am
Forum: BrightSign General Discussion
Topic: Display JPG and Play MP3 when button pressed
Replies: 7
Views: 4926

RokuLyndon wrote:
David, I sent you an email with a zip file.


Thanks, I got it, but it has been hijacked and quarantined -- so I should get it in a day or so from the code police.....

thanks,

David
by dmalone
Fri Jul 24, 2009 11:51 am
Forum: BrightSign General Discussion
Topic: Synching zone content
Replies: 6
Views: 7364

Synching zone content

Is it possible to have, say, two zones and synch the content. The scenario would be a slide show with textual information. Synching could also be useful in a multi-zone environment to have a large image with secondary images appearing in sequence before a new large image appears and similarly have a...
by dmalone
Fri Jul 24, 2009 9:19 am
Forum: BrightSign General Discussion
Topic: FTPing the 1010
Replies: 10
Views: 7364

RokuLyndon wrote:
I just emailed you the latest beta build.


I'd like the author software, as well.

David Malone
special.collections[at]wheaton.edu
by dmalone
Fri Jul 24, 2009 8:46 am
Forum: BrightSign General Discussion
Topic: Display JPG and Play MP3 when button pressed
Replies: 7
Views: 4926

Re: THANKS!!!!

bylera wrote:
Lyndon,
Thanks for the custom script. This will help me in many developing interactives to come!

Thanks again!
Alan


I'd love to get a copy of this script.

David Malone
by dmalone
Mon Jul 13, 2009 11:42 am
Forum: BrightSign General Discussion
Topic: Situations with new ELO touchscreen controllers
Replies: 4
Views: 4164

...It's definitely the 2216 new screen controller (not the touch screen itself, a was suggested by ELO) causing the problem. I'm running all this on an HD600 (and boy does it all work well with a good touch screen) and it's running version 1.1.28. .... As someone ready to buy 2 new ELO 2200L monito...
by dmalone
Tue Oct 07, 2008 2:37 pm
Forum: BrightSign General Discussion
Topic: HD600 / firmware v.1.3.11??
Replies: 1
Views: 3175

HD600 / firmware v.1.3.11??

Hey, I bought two HD600s and they came with v.1.1.28. These two are CF only machines. I bought two used ones through this forum that have an firmware of v.1.3.11. These two boxes have a CF slot _and_ an SD slot. Using the same files (autorun.bas and autoplay.bsp, plus content files) from my earlier ...
by dmalone
Mon Sep 29, 2008 7:19 am
Forum: BrightSign General Discussion
Topic: Buttons, Buttons, who's got the Button?
Replies: 1
Views: 2834

Buttons, Buttons, who's got the Button?

Do I need to purchase the GPIO board to have my brightsign respond to a button activation? Or, can I make my own "cable"?

sorry for the level of ignorance.......

David
by dmalone
Thu Sep 25, 2008 1:09 pm
Forum: BrightSign General Discussion
Topic: Auto on/off
Replies: 7
Views: 5446

Re: Auto on/off

Hello, just received our first BrightSign and am currently figuring out an implementation strategy. One thing i've had a hard time finding any information on is an auto on/off feature. I thought i saw this mentioned somewhere in the literature, but what I'm basically trying to do is loop 2 videos f...
by dmalone
Thu Sep 25, 2008 12:53 pm
Forum: BrightSign General Discussion
Topic: Happy as a Clam / Exhibit up and running
Replies: 1
Views: 2983

Happy as a Clam / Exhibit up and running

I wanted to say that in a very short period of time I was successful in designing and executing a roughly 200 sq.ft. exhibit that included two Brightsign HD600s running media. The exhibit is for the new J. Dennis Hastert Center for Economics, Government and Public Policy. It took a bit of energy to ...
by dmalone
Thu Aug 28, 2008 8:05 am
Forum: BrightSign General Discussion
Topic: HELP / New Bridgesign HD600 / nothing loads from CF
Replies: 1
Views: 2659

HELP / New Bridgesign HD600 / nothing loads from CF

I am having no luck with my new HD600. I bought two brand new Kingston 4GB 133x elite pro CF cards. I've tried video (autoplay.vob), audio, (autoplay.mp3), a playlist of images (autoplay.bsp with autorun.bas in root with images - bmps). I've reformatted the cards as FAT32 to be sure. All with no luc...