Your Digital Media Has Never Looked So Good

Search found 99 matches

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
by Jowi
Tue Aug 08, 2006 11:55 pm
Forum: PhotoBridge General Discussion
Topic: HD1000 dead, what to buy?
Replies: 9
Views: 9703

any_junk wrote:
So is there anything else? I can't believe that no one known of any other product...


Yes, take a look at the Zensonic Z500. But its very expensive!

Greets

Joachim
by Jowi
Thu Nov 24, 2005 8:26 am
Forum: PhotoBridge HD1000 2.0 Beta
Topic: Problem with the listen App since update to Beta 2.0.36
Replies: 10
Views: 9989

Uuppsss, i am not alone. It seems to be a small bug.


Joachim
by Jowi
Thu Nov 24, 2005 3:15 am
Forum: PhotoBridge HD1000 2.0 Beta
Topic: Problem with the listen App since update to Beta 2.0.36
Replies: 10
Views: 9989

Hi Dave,

today i have installed sonica from bpwwer. It plays my mp3´s perfect and there is no issue like with sonata.

Can it be a problem with the internal buffers of sonata since the changes to the segment size?


thanks and greets

Joachim
by Jowi
Tue Nov 22, 2005 2:53 pm
Forum: PhotoBridge HD1000 2.0 Beta
Topic: Problem with the listen App since update to Beta 2.0.36
Replies: 10
Views: 9989

Hi Dave

the Software of my linkstation is V 1.47

bradfors: Are you using a linkstation, too?

Thanks

Joachim
by Jowi
Tue Nov 22, 2005 12:41 pm
Forum: PhotoBridge HD1000 2.0 Beta
Topic: Problem with the listen App since update to Beta 2.0.36
Replies: 10
Views: 9989

Mmmhh, very strange. After a downgrade to 2.0.35 all problems were gone. :? Now i have ugraded to 2.0.36 and the problems are again there. My PB i connected via a wireless to ethernet bridge 54Mbit to a Buffalo Linkstation. Is it the speed of my network, but why does it work with 2.0.35? RokuDave, a...
by Jowi
Sat Nov 19, 2005 7:24 am
Forum: PhotoBridge HD1000 2.0 Beta
Topic: Problem with the listen App since update to Beta 2.0.36
Replies: 10
Views: 9989

Problem with the listen App since update to Beta 2.0.36

Hi, after the update to Beta 2.0.36 i have some problems with listen app. When i play my music files the first 5 minutes, all mp3 with 192kbps, the music stops all 5-10 sec and i see rebuffering for 2 sec and then the music continues. After 5 minutes playing music, the problem is gone. Mmmh, with ve...
by Jowi
Fri Nov 18, 2005 11:49 am
Forum: Third-Party Applications
Topic: Flickr updated for .34
Replies: 6
Views: 4960

Hi Dave,

i have the same problem like tjdebon. Running flickr from CF too. Any idea? :idea:

Thanks

Joachim
by Jowi
Fri Nov 18, 2005 11:41 am
Forum: PhotoBridge HD1000 2.0 Beta
Topic: ***NEW*** 17-Nov: Beta 2.0.36 now available
Replies: 83
Views: 140604

What exactly does this new version change? The only changes in this new version are: * patch to smbfs in kernel to use larger segment size * version string change The patch also enables a new smbmount option, so if you are intrepid you could revert your segment size to 4096 by adding the string "se...
by Jowi
Tue Sep 20, 2005 9:48 am
Forum: SoundBridge Radio General Discussion
Topic: Will the R1000 remote work with a M500, M1000 & M2000?
Replies: 7
Views: 9605

RokuMike wrote:
I believe mt-daapd has been ported to the PhotoBridge.



Yes Mike, thanks. I have found this thread:

http://www.rokulabs.com/forums/viewtopi ... hotobridge


Joachim
by Jowi
Mon Sep 19, 2005 11:11 am
Forum: SoundBridge Radio General Discussion
Topic: Will the R1000 remote work with a M500, M1000 & M2000?
Replies: 7
Views: 9605

PhotoBridge as Streamingserver

Hi Patrick,

is it possible to run a Streamingserver for the SoundBridge Radio on my PhotoBridge :?: I dont have any running pc, i store my audiofiles on a Buffalo Linkstation.

Thanks
Joachim
by Jowi
Sun Aug 21, 2005 2:33 am
Forum: PhotoBridge HD1000 2.0 Beta
Topic: New beta on Friday..?
Replies: 66
Views: 45657

r111 wrote:
Has anyone from Roku said anything about HD1K software lately? Seems like an unusually long dry period.



Or an unusually long vacation period!! :wink:

Greets

Joachim
by Jowi
Tue Jun 21, 2005 11:09 am
Forum: PhotoBridge General Discussion
Topic: Compatible Network Attached Storage Devices
Replies: 2
Views: 2409

Hi gdbrown56,

i am using a Buffalo LinkStation without any problems.

See : http://www.buffalotech.com/products/storage.php


Greets

Joachim
by Jowi
Sat Jun 18, 2005 7:43 am
Forum: PhotoBridge HD1000 2.0 Beta
Topic: 17-Jun: Beta 2.0.34 + SDK now available
Replies: 62
Views: 55470

Hi, after playback many minutes of PAL stuff with the internal player i noticed some dropout. It looks like if there a black frame is added. If i stop the playback and run again the black frame is still there. After i reboot my PB the playback is ok. :?: If i use MPlay to play the same file i rew 10...
by Jowi
Fri Jun 17, 2005 11:54 pm
Forum: PhotoBridge HD1000 2.0 Beta
Topic: 17-Jun: Beta 2.0.34 + SDK now available
Replies: 62
Views: 55470

Don, great job. Thank you!!!!!! My first impessions, I have just updated and work with PAL S-Video 576i 50Hz. The picture ist great with no stuttering. When i play back my DVD stuff with DD5.1 from HD i have no sound with the internal player sometimes. With MPLay, thanks to macelo3d for quick recomp...
by Jowi
Thu Jun 16, 2005 10:37 am
Forum: PhotoBridge HD1000 2.0 Beta
Topic: News on PAL support
Replies: 11
Views: 8971

Great news!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Thanks Don


Joachim
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7