Your Digital Media Has Never Looked So Good

Search found 36 matches

by wmcneil
Mon Aug 15, 2011 6:15 am
Forum: SoundBridge Control and Integration
Topic: RSBPlayer for Android
Replies: 30
Views: 38948

Re: RSBPlayer for Android

ChicagoPete wrote:
Did you by any chance use the beta that had been posted here? If so, you'll have to uninstall that first before you can successfully install the market version.


Yes, that was the problem. Thanks!
by wmcneil
Sun Aug 14, 2011 10:45 am
Forum: SoundBridge Control and Integration
Topic: RSBPlayer for Android
Replies: 30
Views: 38948

Re: RSBPlayer for Android

Thanks very much for the update. When I try to update using the Android Marketplace, I am getting a "Package file was not signed correctly" message.
by wmcneil
Sat Jan 08, 2011 6:43 am
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP11
Replies: 15
Views: 10690

Re: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP1

I discovered that the problem is a known issue with Win7/WMP12. Soundbridge will play tracks correctly as long as you do not skip forward or back. See post here: http://forums.roku.com/viewtopic.php?f=1&t=24004&start=0 I could not find a solution, so I am trying out the Jamcast server as an ...
by wmcneil
Fri Jan 07, 2011 8:07 am
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP11
Replies: 15
Views: 10690

Re: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP1

I have *.wma DRM tracks playing again in WMP12. The setting I had to change is to UN-check the RTSP/UDP protocol in the Network tab under Tools / Options (Cntl-M toggles menu bar on/off) I still have the same problem with the Soundbridge using Win7/WMP12 uPNP server. The tracks play correctly in WMP...
by wmcneil
Thu Jan 06, 2011 3:12 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP11
Replies: 15
Views: 10690

Re: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP1

I have a couple of follow up questions that may give you ideas: What is the audio format of the tracks that do not play? Are you selecting the tracks by album or playlist? I'm trying to play individual tracks in WMP, *.wma format, I can play non-DRM *.wma tracks with no problem. I decided to try ag...
by wmcneil
Wed Jan 05, 2011 5:16 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP11
Replies: 15
Views: 10690

Re: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP1

This is almost certainly a WMP problem. Recreating your library is a recommended fix, perhaps try it again; manually delete the library files in Windows just to make sure (you can find out the location on the Internet). Try reinstalling WMP12 from scratch next. I recommend you perform an internet s...
by wmcneil
Mon Jan 03, 2011 3:54 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP11
Replies: 15
Views: 10690

Re: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP1

What is displaying the "license acquisition" error? Please post the full text. It is worth trying a router reboot as it could be a network traffic problem. The Soundbridge displays "Acquiring license....", then after it times out: "unable to play track". No problem wit...
by wmcneil
Mon Jan 03, 2011 6:41 am
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP11
Replies: 15
Views: 10690

Re: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP1

jjaf wrote:
Do you have any problems playing tracks that have no DRM?


No problems with non-DRM tracks.
by wmcneil
Sun Jan 02, 2011 4:19 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP11
Replies: 15
Views: 10690

Re: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP1

I assume " Rhapsody subscription tracks" mean tracks you have downloaded from Rhapsody and are DRM protected. The Soundbridge cannot play any DRM tracks directly, it is the responsibility of the server to convert the protected files to a Soundbridge supported audio stream. So the problem ...
by wmcneil
Sat Jan 01, 2011 8:00 am
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP11
Replies: 15
Views: 10690

Re: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP1

jjaf wrote:
Windows 7 uses WMP12, I suggest you upgrade to that version (although I don't know if it will solve your problem).


Thank you for the suggestion. I checked, and it turns out I am already running WMP12 (12.0.7600.16667 to be exact).
by wmcneil
Mon Dec 27, 2010 7:18 am
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP11
Replies: 15
Views: 10690

Soundbridge works only with Rhapsody uPNP, not Win7/WMP11

My Soundbridge M500 will no longer play Rhapsody subscription tracks if I serve those tracks using Win7/WMP11 uPNP server. The tracks play correctly in WMP11 itself, but the soundbridge fails to obtain a license if I try to play them there. If I use the Rhapsody application's uPNP server, then the s...
by wmcneil
Mon Nov 29, 2010 6:25 pm
Forum: SoundBridge Control and Integration
Topic: RSBPlayer for Android
Replies: 30
Views: 38948

Re: RSBPlayer for Android

Pete, I'm a new Android smart phone(htc droid incredible, Android 2.2) owner, but a long time Soundbridge user for both Internet radio and streaming music from my PC server. I have tried out RSBPlayer, and it is a very nice app. Thank you! As far as future enhancements go, the two that jump out at m...
by wmcneil
Fri Nov 17, 2006 9:09 am
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: M500 displays time but not date
Replies: 3
Views: 2451

Burkhardi wrote:
have you tried the up.down buttons on the remote when it's in standby?


I didn't know that you could control it in standby. I tried this, and it worked. Thanks!
by wmcneil
Fri Nov 17, 2006 6:46 am
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: M500 displays time but not date
Replies: 3
Views: 2451

M500 displays time but not date

Beginning last evening, my SB M500 is displaying the time, but not the date. I have tried soft and hard reboots, and changing date settings via the web browser configuration. The portion of the display which should be showing the date works correctly when SB is on. I am running 2.5.174, eastern time...
by wmcneil
Mon May 08, 2006 4:55 pm
Forum: Third-Party Applications
Topic: NEW!! MPlay v3.5beta (Apr 9 2006) with UPnP support!
Replies: 114
Views: 98716

video sync problems

I am running Mplay 3.5 with SB 2.5.150. When I FF or REW, I frequently get either a completely black screen, or a very pixeliated screen. Once I get this, it typically takes many (4-8 presses) subsequent REW or FF before the video syncs up again. -maxbuffers and -FixTS do help, but even with them th...