Your Digital Media Has Never Looked So Good

Search found 6 matches

by gmiller861
Sun Jan 20, 2008 12:17 pm
Forum: Feature Request Forum
Topic: Another request for native VIP, Live365 support
Replies: 1
Views: 4987

Another request for native VIP, Live365 support

I recently purchased a Slim Devices Squeezebox instead of another Soundbridge because the Squeezebox supports native VIP, Live365. I wanted the Soundbridge since I already own two of them. But, I want to automatically log into my Live365 VIP account and I can't do that with the Soundbridge without f...
by gmiller861
Sat Aug 05, 2006 8:15 am
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge M2000 keeps losing connection to Itunes
Replies: 10
Views: 5218

Well, as another followup to my last posting... the configuration using wireless and WEP at 802.11b ONLY failed. After about 2 hours I got the infamous message of "no music library (why?)". I am now going to try another AP, same brand and model, Netgear WG602, just to see what happens. I d...
by gmiller861
Fri Aug 04, 2006 7:56 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge M2000 keeps losing connection to Itunes
Replies: 10
Views: 5218

Thanks, Richdunlop, for your assists. As of now, everything works while using an ethernet only connection, or using wireless and disabling WEP. Currently, I am testing using wireless and WEP enabled, but with the AP set to 802.11b ONLY. It has been running for about an hour now. I'll report my findi...
by gmiller861
Fri Aug 04, 2006 2:13 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge M2000 keeps losing connection to Itunes
Replies: 10
Views: 5218

Oh, Oh... I errored in my reporting of my recent post. The signal strength was between -54dBm to -51dBm. After changing the channel on the AP from 11 to 6, the signal increased to -45dBm. Hope this helps those reviewing my post :D
by gmiller861
Fri Aug 04, 2006 2:07 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge M2000 keeps losing connection to Itunes
Replies: 10
Views: 5218

Just want to update what I have learned using my M500 and the discussion regarding the M2000 losing connection to music library. As I stated in my earlier post and Richdunlop responded to (thank you Richdunlop), I lose connection after about 1.25 hours of playing the SB. The time varies, but that se...
by gmiller861
Wed Aug 02, 2006 7:06 pm
Forum: SoundBridge General Discussion
Topic: Soundbridge M2000 keeps losing connection to Itunes
Replies: 10
Views: 5218

I am having the same problem with the Soundbridge 500. I am about to disable the WiFi card and connect via ethernet. I use iTunes and after about 1.25 hrs or so, I loose the connection. I checked the signal strength of the WiFi signal and it reads a quality level of 36 to 38. The Netgear WG602v3 Acc...