Your Digital Media Has Never Looked So Good

Search found 9 matches

by quadratscha
Tue Jul 10, 2007 8:35 am
Forum: PhotoBridge General Discussion
Topic: Broken powersupply - PB for sale in Switzerland
Replies: 1
Views: 4545

Broken powersupply - PB for sale in Switzerland

hi friends,

no luck with the Roku. I gave up and changed to another product.

Anyone interested in a PB with a broken powersupply? (I assume it's the power supply which is down)? Switzerland or Germany interested?

let me know.

:?
by quadratscha
Thu Mar 08, 2007 8:20 am
Forum: Third-Party Applications
Topic: NEW!! SlimRoku v1.6beta - SlimServer 6.5 based music player
Replies: 79
Views: 108060

Thanks for that helpful advice. We will switch back to SS 6.3.1 and 1.5b3 from TheEndless. Hope that will work.

There is indeed a problem with having both SS 6.5.x and WMC running at the same time.

Keep up the good spirit!

Cheers
by quadratscha
Fri Feb 09, 2007 4:32 am
Forum: PhotoBridge Set-Up
Topic: SlimServer works, Win Media Connect doesn't ??
Replies: 6
Views: 21800

Hi all,

---> Solution to the problem found!

I have simply un-installed the firewall and then re-installed. it worked.

good luck all!

xxx
by quadratscha
Thu Dec 21, 2006 6:55 am
Forum: PhotoBridge Set-Up
Topic: SlimServer works, Win Media Connect doesn't ??
Replies: 6
Views: 21800

Hi all, SlimServer has been installed before WMC got installed. then at first everything worked fine, I was listening to music through SlimRoku while watching pictures which were shared through WMC. Now, a couple of days later (and some restarts of the PC) this doesn't work no more. SlimServer howev...
by quadratscha
Tue Dec 19, 2006 1:19 pm
Forum: PhotoBridge Set-Up
Topic: SlimServer works, Win Media Connect doesn't ??
Replies: 6
Views: 21800

SlimServer works, Win Media Connect doesn't ??

Hi all, I managed to make SlimServer work (again). Even with the firewall active and in "custom" mode (meaning the ROKU is configured as "allowed"). However, when I want to look at my digipics online, it won't find the Windows Media Connect Server. Some days ago this still worked...
by quadratscha
Tue Dec 19, 2006 10:37 am
Forum: PhotoBridge Set-Up
Topic: Firewall Problems (Comodo Firewall) - correct settings?
Replies: 3
Views: 19694

thanx!!

will try this in a couple of moments once I'll be back home.

appreciate your help.


:)
by quadratscha
Mon Dec 18, 2006 12:11 pm
Forum: PhotoBridge Set-Up
Topic: Firewall Problems (Comodo Firewall) - correct settings?
Replies: 3
Views: 19694

Firewall Problems (Comodo Firewall) - correct settings?

Dear all, my Roku works just wonderful with all features (especially the Slim Roku, thanks The Endless!!) but only once I disable the firewall. I have a Comodo Firewall installed and it seems this baby blocks really everything. As soon as I adjust he security level to "allow all", the Roku...
by quadratscha
Tue Oct 24, 2006 11:30 pm
Forum: PhotoBridge Set-Up
Topic: No ROKU Input-Signal on new LCD-TV (??)
Replies: 4
Views: 19518

Thanks for the tips,

will try those asap.

here is the link to the Sharp LCD TV:
http://www.sharp.ch/d/produkte_detail.a ... ruppeid=46

thanks

***
by quadratscha
Tue Oct 24, 2006 3:37 am
Forum: PhotoBridge Set-Up
Topic: No ROKU Input-Signal on new LCD-TV (??)
Replies: 4
Views: 19518

No ROKU Input-Signal on new LCD-TV (??)

Friends of the Roku, I bought my PB1000 about a year ago and have been using it with my old TV. No (picture) problems there, although the quality of the image was POOR. Well, I have finally bought a new LCD TV, Sharp LC-37GA-9E, which has various input connections. I have tried RGB, S-VHS and VGA bu...