Your Digital Media Has Never Looked So Good

Search found 7 matches

by roverradio
Wed Oct 12, 2016 10:18 pm
Forum: Roku Direct Publisher
Topic: Working HLS stream gives error in Direct Publisher
Replies: 5
Views: 3664

Re: Working HLS stream gives error in Direct Publisher

Oops, my fault - I was putting the URL directly into feed URL box instead of into a custom feed. Works now.
by roverradio
Wed Oct 12, 2016 5:16 pm
Forum: Roku Direct Publisher
Topic: Working HLS stream gives error in Direct Publisher
Replies: 5
Views: 3664

Working HLS stream gives error in Direct Publisher

Trying to create a Direct Publisher channel with just a single live HLS stream. Said HLS stream works on all other devices/platforms tested (even my native Roku test app), but Direct Publisher returns the following error: The feed URL(s) could not be validated. [*]  The server returned a non...
by roverradio
Mon Feb 03, 2014 11:56 am
Forum: Roku Developer Program
Topic: Added regions - do I need to resubmit?
Replies: 1
Views: 617

Added regions - do I need to resubmit?

I added channel stores (originally started with just U.S.) on my public channel, but have made no other changes. Do I need to resubmit app, or does it work automatically and allow adding channel in the new regions?

Thanks!
by roverradio
Sat Dec 07, 2013 7:45 pm
Forum: Roku Developer Program
Topic: No audio (only sometimes) after HLS bitrate switch
Replies: 6
Views: 1717

Re: No audio (only sometimes) after HLS bitrate switch

Hey Joel,

Let me know if you're able to take a look at this. I tried about 20 times on Friday and it worked fine each time. Tried 3 times today and audio failed once (but again was immediately corrected by just backing out and playing again).

Has me stumped.

Thanks!
by roverradio
Wed Dec 04, 2013 8:47 pm
Forum: Roku Developer Program
Topic: No audio (only sometimes) after HLS bitrate switch
Replies: 6
Views: 1717

Re: No audio (only sometimes) after HLS bitrate switch

Perfect...send you a PM. Thanks!
by roverradio
Wed Dec 04, 2013 3:54 pm
Forum: Roku Developer Program
Topic: No audio (only sometimes) after HLS bitrate switch
Replies: 6
Views: 1717

Re: No audio (only sometimes) after HLS bitrate switch

They definitely do (there are only 2 streams), and Roku is the only platform I'm having issues with. In fact, if I back out of playing and then immediately hit play again, it will often work fine and I will get audio when it switches up to the higher bitrate stream. So sometimes it works, sometimes ...
by roverradio
Tue Dec 03, 2013 9:38 pm
Forum: Roku Developer Program
Topic: No audio (only sometimes) after HLS bitrate switch
Replies: 6
Views: 1717

No audio (only sometimes) after HLS bitrate switch

I have an m3u8 with multibitrate HLS with 700k and 2000k flavors. Both flavors are encoded the same, except for resolution (higher is 1280x720), same audio codec/format. Roku starts playing with the 700k stream always. Then after 15 seconds or so it switches up to the 2000k stream. But about 50 or 6...