Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
michaelkinahan
Topic Author
Posts: 13
Joined: Mon Jul 03, 2006 5:46 am
Location: London UK

Rebuffering????

Sun Jun 01, 2008 12:45 pm

Hi, i have just upgraded my wireless router (Netgear RangMax WPN824v3), but now when i try to use my M1000, all it does is rebuffer all the time. That is for both radio and music on computer.
I have tried moving the router (but im limited to how far i can move it) Have tried reinstall, of Xp and firefly.
The old router worked fine, but it finally went ga-ga! It was a Linksys, so maybe netgear not compatible with the M1000????

Please can any one help?
:roll:
 
RokuLyndon

Tue Jun 03, 2008 8:11 am

Is this router on the same channel the last router was on? Do you know if the security settings were the same?

It's possible your replacement router has a weaker antenna than your old one. It's also possible the channel you are using now has more noise or interference.

If you put the soundbridge in the same room as the router, does it work fine?
 
MarkinDetroit
Posts: 1
Joined: Sun Jun 22, 2008 4:59 am

Sun Jun 22, 2008 5:06 am

I just got my Soundbridge yesterday and was fooling with the router after set up.
The Soundbridge kept buffering so I changed the router's wifi channel.
Problem fixed.

The relationship of the Soundbridge to the router antenna could also be the issue. You can move the router or if possible, attach a separate antenna to the router to improve the connection.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests