Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
leighv
Topic Author
Posts: 42
Joined: Mon Jun 09, 2008 9:04 am
Location: UK

Cannot add device to Roku Radio

Tue Jul 27, 2010 1:11 am

Hi,

I have 2 m2000's and am trying to add both to Radio Roku. I can see the ip addresses of both devices. I have added the first - but when I try to add the 2nd (I have to add manually) it says getting id, name, etc returns to the main screen but the first m2000 is only showing. I have tried deleting this m2000 and adding the 2nd one first - with the same result.... I have also rebooted the 2nd device.

Where am I going wrong? Both are wired.

Thanks.
 
leighv
Topic Author
Posts: 42
Joined: Mon Jun 09, 2008 9:04 am
Location: UK

Re: Cannot add device to Roku Radio

Tue Aug 03, 2010 7:18 am

Anybody? Thanks.
 
jjaf
Posts: 709
Joined: Thu Sep 18, 2008 5:49 am
Location: Epping Forest (bordering London), UK

Re: Cannot add device to Roku Radio

Fri Aug 06, 2010 4:50 am

Is it possible that the 2nd M2000 is attached to a previous owner's account?
R1000, M400, M1001
 
leighv
Topic Author
Posts: 42
Joined: Mon Jun 09, 2008 9:04 am
Location: UK

Re: Cannot add device to Roku Radio

Sat Aug 07, 2010 1:11 pm

Maybe - but how I can de-register? Thanks.
 
leighv
Topic Author
Posts: 42
Joined: Mon Jun 09, 2008 9:04 am
Location: UK

Re: Cannot add device to Roku Radio

Sun Aug 08, 2010 1:29 am

Hi - I will try that - thanks. I do have another problem now - when I try and and Discover the devices both in IE and Chrome I get "Error, select query for user_devices". I did a search but nothing apppears.... Thanks.
 
Muckross
Posts: 1
Joined: Sun Aug 08, 2010 2:16 pm

Re: Cannot add device to Roku Radio

Sun Aug 08, 2010 2:19 pm

Same problem here, same error message..."Error, select query for user_devices"-it was working ok yesterday?
 
Burkhardi
Posts: 1943
Joined: Tue Jun 07, 2005 11:06 am
Location: Austin, Texas ...Y'all

Re: Cannot add device to Roku Radio

Sun Aug 08, 2010 4:40 pm

RadioRoku went down last night, you can still browes from your SoundBridge, you just can't access your account corretly right now (i.e linked devices).
Roku3 and Roku HD1000 [Rev B] on a Samsung HLP5674W DLP in the living room; a Roku2 and two Roku XS and a few SoundBridges.Win7; Kubuntu and XP via RT-N66U, E2000 and a switch or two. I own stock in Roku, it's just all in the form of hardware.Viva la Roku

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests