Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
poletax
Topic Author
Posts: 3
Joined: Sat Sep 04, 2010 6:08 pm

Really Stupid Questions......

Sat Sep 04, 2010 6:20 pm

I get my Internet thru my Cable TV service.The feed cable goes straight into my flat panel,no box.
Will I get ROKU activated if I hook it up thru a HDMI cable,from TV to ROKU box? I have a new HDMI cable in a blister pak.
I don't have a router running and the set-up screen ask me about my router????????
Like the header says,,,really stupid questios.
As you can tell I never Had a ROKU,,,total newbie. :oops:
 
User avatar
KennyJ
Posts: 4048
Joined: Thu Jul 31, 2008 12:18 am
Location: Lawndale, CA

Re: Really Stupid Questions......

Sat Sep 04, 2010 6:58 pm

Your roku needs to be hooked up the the internet either through ethernet cable or wirelessly (via wi-fi router).

I'm not sure I completely understand though. How are you getting internet on your computer/laptop?
 
poletax
Topic Author
Posts: 3
Joined: Sat Sep 04, 2010 6:08 pm

Re: Really Stupid Questions......

Sun Sep 05, 2010 7:48 am

Both our PCs' are hooked up directly to Suddenlink surfboards.
The big screen tv has Suddenlink cable screwed right into the back of it.
I guess I'll get a router just for this purpose. :evil:
 
User avatar
KennyJ
Posts: 4048
Joined: Thu Jul 31, 2008 12:18 am
Location: Lawndale, CA

Re: Really Stupid Questions......

Sun Sep 05, 2010 9:04 am

poletax wrote:
Both our PCs' are hooked up directly to Suddenlink surfboards.
The big screen tv has Suddenlink cable screwed right into the back of it.
I guess I'll get a router just for this purpose. :evil:


I'm not familiar with the surfboard. It could be a router/modem as many ISPs are combining their modem with routers (my Verizon modem is a combo). Do you not have any more Ethernet outputs? You said both your PC and laptop are hooked up to it. My router/modem has 4 outputs.
 
reverendtlewis
Posts: 3
Joined: Wed Oct 13, 2010 7:16 pm

Re: Really Stupid Questions......

Wed Oct 13, 2010 7:31 pm

Surfboards are just a name of cable modems similar to motorolas. Roku has to be wireless or wired to the internet to work.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest