Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
Timbo813
Topic Author
Posts: 1
Joined: Sat Jan 01, 2011 8:28 am

Can the Roku be set to Pandora as default?

Sat Jan 01, 2011 8:32 am

I would like to start up the Roku and have it bypass the main menu and just fire up Pandora. Is this possible?

Thanks - Tim
 
SuetyStanes
Posts: 651
Joined: Thu Sep 09, 2010 7:41 am

Re: Can the Roku be set to Pandora as default?

Mon Jan 03, 2011 2:22 pm

The Roku can't be turned off without removing the power cord, so just leave it on the Pandora channel?
 
destruk
Posts: 2720
Joined: Sat Dec 18, 2010 4:58 pm

Re: Can the Roku be set to Pandora as default?

Mon Jan 03, 2011 2:40 pm

To be absolutely sure - remove the home button on the remote once you're in the pandora channel. :)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest