Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
stoneman
Topic Author
Posts: 1
Joined: Sat Nov 28, 2009 11:58 am
Location: Leyland UK

Using SB with an imerge S3000

Sat Nov 28, 2009 12:17 pm

I have bought an M1000 on the advice of Imerge, because I have upgraded my Imerge server to an S3000 and my old Imerge NP200s dont work with the newer server. I can see the Imerge server, but if I try to browse using any of the options I get the following error message:
"Failed to load browse data. Invalid result received."
My music is stored in MP3 320kb CBR format
I am using a hardwired Ethernet connection

Does anybody know what I'm doing wrong, or what the message means in terms of whats wrong with my data?

:?
 
BarryMaync
Posts: 9
Joined: Sun Jun 30, 2019 6:27 am
Location: United Kingdom
Contact:

Using SB with an imerge S3000

Thu Jul 04, 2019 2:47 pm

Im using JT65 HB9HQX and Log4OM with my K3 and OmniRig without any issues.
Dont know BandMaster, but maybe I should take a look and add it to the family.

73, Markus HB9BRJ
https://www.nacdd1305.org/

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest