Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
jacobstisen
Topic Author
Posts: 13
Joined: Tue May 23, 2006 2:59 am

Playlist from iTunes not updated on SoundBridge via FireFly?

Thu May 25, 2006 2:53 am

Hey
I was so happy that I got my iTunes playlist to show on my SoundBridge
:arrow: http://www.rokulabs.com/forums/viewtopic.php?t=7730

But... :(

... when I update my iTunes playlists or make new ones in iTunes the changers do not affect on my SoundBridge.

Why :?:

Firefly build: 1025
rescan_interval = 600
process_m3u = 1
always_scan = 1

/Jacob
 
rpedde
Posts: 1015
Joined: Fri Sep 10, 2004 6:25 pm

Re: Playlist from iTunes not updated on SoundBridge via Fire

Thu May 25, 2006 10:11 pm

jacobstisen wrote:
... when I update my iTunes playlists or make new ones in iTunes the changers do not affect on my SoundBridge.


Might be worth trying to force a rescan. From the web interface, on the "status" tab, you can hit the link to rescan the database. See if that does it. Meanwhile, I'll try and replicate this tomorrow.

-- Ron
 
jacobstisen
Topic Author
Posts: 13
Joined: Tue May 23, 2006 2:59 am

Re: Playlist from iTunes not updated on SoundBridge via Fire

Fri May 26, 2006 4:31 am

Ron wrote:
Might be worth trying to force a rescan. From the web interface...

Thanks, that does the trick 8)
However it would be nice if the normal re-scan did it :!:
 
rpedde
Posts: 1015
Joined: Fri Sep 10, 2004 6:25 pm

Re: Playlist from iTunes not updated on SoundBridge via Fire

Fri May 26, 2006 6:22 pm

jacobstisen wrote:
Ron wrote:
Might be worth trying to force a rescan. From the web interface...

Thanks, that does the trick 8)
However it would be nice if the normal re-scan did it :!:


It actually should have.. the rescan from the web interface is the same as a regular interval scan.
 
jacobstisen
Topic Author
Posts: 13
Joined: Tue May 23, 2006 2:59 am

Re: Playlist from iTunes not updated on SoundBridge via Fire

Sat May 27, 2006 1:47 pm

rpedde wrote:
It actually should have.. the rescan from the web interface is the same as a regular interval scan.

It might be that it should work - but the fact is the only a forced rescan from the web interface is working :?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests