Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
lumd27
Topic Author
Posts: 1
Joined: Fri Jun 06, 2008 6:52 am
Location: Eau Claire Wisconsin

gotradio and theradio

Fri Jun 06, 2008 6:59 am

hello,I have soundbrige m1000 recently set up got radio as preset two stations classical and native american both play on pc but do not connect on soundbrige keeps trying . then on the radio I chose native american again selected as a favorite and preset connecys but only says ready on pc and soundbrige . does anyone know why cant figure it out.
thanks in advance
lu
 
fshagan
Posts: 30
Joined: Sat Mar 29, 2008 11:09 am

Fri Jun 06, 2008 9:32 am

Are you using wireless for your M1000? Are you able to stream MP3s from iTunes or another music program on your PC?

If you are using wireless and you can't stream MP3s, it could be that the wireless connection isn't able to handle some higher bit rate radio connections.
 
alanmc
Posts: 1391
Joined: Mon Jun 11, 2007 10:40 am
Location: Bedfordshire - U.K.

Fri Jun 06, 2008 9:37 am

Hi lumd27,

Welcome to the forums -

My very good friend 'dupondt' recently posted the following with regards to 43 new GotRadio stations > http://forums.rokulabs.com/viewtopic.php?t=16896

And I confirm that if you log on to RadioRoku.com you'll find that the following stations play without problems :
GotRadio – Classical (ID # 39101) and GotRadio - Native American (ID # 39115)

Enjoy -

Cheers, Alan

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests