Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
dlcrouch
Topic Author
Posts: 25
Joined: Thu Dec 29, 2005 7:31 am

Remote Skip using Pandora

Sun Nov 29, 2009 10:09 am

Love the Pandora channel, but can't get skip to work using either the Roku remote or my harmony unit.
Anyone else have this problem?
 
phelantodd
Posts: 28
Joined: Tue Nov 24, 2009 7:23 pm

Sun Nov 29, 2009 10:17 am

No problem here...using Harmony 890
 
User avatar
KennyJ
Posts: 4048
Joined: Thu Jul 31, 2008 12:18 am
Location: Lawndale, CA

Sun Nov 29, 2009 11:37 am

How are you trying to skip? You can either select skip from the Pandora menu or you can use the right arrow (not FF).
 
Metro
Posts: 106
Joined: Fri Jan 02, 2009 4:50 pm
Location: North East New Jersey

Sun Nov 29, 2009 6:52 pm

The other day I tried to skip a few songs and received a notice that it could not skip because Pandora states that you can only skip a few every hour due to contract agreements with the music ind.

I believe it was 3 songs that I skipped before the notice appeared.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 41 guests