Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
druid13
Topic Author
Posts: 5
Joined: Sun May 02, 2010 3:54 pm

Khan Academy channel

Sat Sep 11, 2010 3:33 am

Anyone else having problems with audio or lack thereof? Everything else seems to be fine but I am getting no audio from the "Khan Academy" channel.
 
JohnCohorn
Posts: 2
Joined: Thu Sep 09, 2010 1:01 pm

Re: Khan Academy channel

Sat Sep 11, 2010 8:48 am

I get no audio on any of the videos. I was pretty excited to see KA in the channel store :/
 
jhernes
Posts: 1371
Joined: Thu Jun 03, 2010 10:02 pm
Location: San Diego, CA

Re: Khan Academy channel

Sat Sep 11, 2010 9:06 am

I got an audio but is choppy sounds. It's a great learning channels, it remind me of high school and I can apply to support my kids during homework...when the right times come? :D
ROKU MODEL: N1000 - Decommissioned, HD 2000C-00 - Decommissioned, XS 3100R - Visio 50, R3 4200R - Samsung LN55
 
conq
Posts: 22
Joined: Thu May 20, 2010 5:42 pm

Re: Khan Academy channel

Sat Sep 11, 2010 9:24 am

I haven't had any audio problems, either yesterday or this morning.
 
KLTARBOX
Posts: 52
Joined: Fri Jan 30, 2009 1:01 pm
Location: Westbrook, ME USA

Re: Khan Academy channel

Sat Sep 11, 2010 2:52 pm

I have not had any audio problems with this channel.
All Devices are set up as wireless.(1 & 2 are via composite, 3 & 4 via HDMI to HDTV)
Roku1(BR) Serial: 20F875027516
Roku2(KR) Serial: H0A076000067
Roku3 (LR) Serial: K0A0A0030142
Roku4(BR2) Serial: 12A148000058
 
WetFactory
Posts: 75
Joined: Tue Mar 02, 2010 5:15 pm

Re: Khan Academy channel

Sat Sep 11, 2010 3:26 pm

I only get two dots on the quality and no sound. I don't currently have problems with other channels.
 
druid13
Topic Author
Posts: 5
Joined: Sun May 02, 2010 3:54 pm

Re: Khan Academy channel audio problems

Sat Sep 11, 2010 4:34 pm

That is really weird that some people get sound and others don't. I have two Roku boxes, both are earlier models (before Roku offered 3 different ones) comparable to the HD boxes now. I have one Roku set to HDMI and the other set to SD and get no sound on either. Every other channel works fine.
 
NathanWhitehead
Posts: 32
Joined: Sat Aug 28, 2010 5:55 pm

Re: Khan Academy channel

Sat Sep 11, 2010 6:29 pm

Thanks for trying my channel!

Sorry about the sound issue some people are having. I'm investigating and working on fixing the problem. Hopefully the channel will work for everyone soon.

If you have sound problems, please leave a comment with your hardware version and firmware version. You can find this info under settings-player info. My hunch right now is that the problem is with N1000 hardware, but it would help to confirm this. Thanks!
 
anakonda97
Posts: 1
Joined: Sat Sep 11, 2010 6:41 pm

Re: Khan Academy channel

Sat Sep 11, 2010 6:47 pm

I get no sound too, video quality seems good with 3 dots....

H/W Version: N1101
S/W Version: v2.6 - build 693

Appreciate looking into the problem.
 
druid13
Topic Author
Posts: 5
Joined: Sun May 02, 2010 3:54 pm

Re: Khan Academy channel

Sat Sep 11, 2010 9:15 pm

Thanks Nathan,

H/W Version: N1000
S/W Version: v2.6 - build 693

Great channel, can't wait til all is working.
 
bobertp
Posts: 3
Joined: Wed Sep 08, 2010 8:14 am

Re: Khan Academy channel

Sun Sep 12, 2010 5:26 am

Nathan,

Same problem. Video seems fine but no sound.

H/W Version: N1000
S/W Version: v2.6 - build 693

Great channel, hope it all works out.
 
NathanWhitehead
Posts: 32
Joined: Sat Aug 28, 2010 5:55 pm

Re: Khan Academy channel

Sun Sep 12, 2010 4:15 pm

Thanks for the info, it helps :)

I tried some different options. Go ahead and give it another try and see if it works now. Fingers crossed...
 
RokuPatrick

Re: Khan Academy channel

Sun Sep 12, 2010 4:38 pm

Those of you who don't have audio, how do you have the audio from your Roku hooked up?
 
bobertp
Posts: 3
Joined: Wed Sep 08, 2010 8:14 am

Re: Khan Academy channel

Sun Sep 12, 2010 6:04 pm

Voila! Audio works. Thanks a lot.
 
druid13
Topic Author
Posts: 5
Joined: Sun May 02, 2010 3:54 pm

Re: Khan Academy channel

Sun Sep 12, 2010 6:55 pm

working fine now, thanks a bunch :-)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests