Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
aawong
Topic Author
Posts: 5
Joined: Mon Jan 01, 2007 10:45 pm

which router works with no settings just plug and play

Tue Jan 02, 2007 8:36 am

i have to get a new router anyways so i was wondering if there is one that works with no fuss. Plug and play.
 
mr rusty
Posts: 114
Joined: Tue May 02, 2006 6:09 am
Location: chorley, lancashire UK

Tue Jan 02, 2007 10:45 am

I use a 3com adsl router/modem and apart from checking it was set for 802.11b&g and setting the DHCP lease expiry time to "forever", it worked first time and has done ever since.
 
wideasleep1
Posts: 2664
Joined: Sun May 08, 2005 10:14 am
Location: Sausalito,Ca
Contact:

Re: which router works with no settings just plug and play

Tue Jan 02, 2007 3:26 pm

aawong wrote:
i have to get a new router anyways so i was wondering if there is one that works with no fuss. Plug and play.


The router(s) in my sig will work fine w/ stock firmware, and are usually less than $40 at Newegg and other outlets. G'Luck!
Then as it was, then again it will be
An' though the course may change sometimes,
rivers always reach the sea

M1000x2,M2000,Twonky 4.3.3 RC1 beta on LinkStation HGLAN400gig,Buffalo whr-g54s on DD-WRTfirmware-luv'in it!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests