Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
brbillionaire
Topic Author
Posts: 7
Joined: Tue Feb 06, 2018 9:43 pm

Channel Rejected

Wed Feb 07, 2018 1:32 pm

My channel was rejected so I am working on fixing the code before re-submitting. The rejection reasons are:

Required: Need content IDs with their titles for testing deep linking with all content types in the channel's feed, as specified in Roku's deep linking policy: https://sdkdocs.roku.com/display/sdkdoc/Deep+Linking

- Required: CC async with audio for all content with CC 

I read the Deep Linking topic and have added the following line to my xml for each item:
<mediaType>series</mediaType>
I ran the curl command curl -d '' 'http://192.168.0.15:8060/launch/dev?mediaType=series&contentID=10009'
and it launches my channel on the roku box. Is there anything else I need to do?


As for the closed captioning...can I just disable that? If so, how?
 
destruk
Posts: 2586
Joined: Sat Dec 18, 2010 4:58 pm

Re: Channel Rejected

Wed Feb 07, 2018 7:26 pm

When your channel launches with deep linking, they would prefer the channel to automatically log in the user (if you have users log in), check if the content is free, and immediately play the content if it is already paid for or free.  Otherwise jump into the payment routine.
For the CC, if you set subtitles=invalid it should show "No subtitles available" when the user presses the options button during video playback or something similar.
 
brbillionaire
Topic Author
Posts: 7
Joined: Tue Feb 06, 2018 9:43 pm

Re: Channel Rejected

Thu Feb 08, 2018 6:24 am

What file do I set "subtitles=invalid" in?
 
destruk
Posts: 2586
Joined: Sat Dec 18, 2010 4:58 pm

Re: Channel Rejected

Thu Feb 08, 2018 3:07 pm

subtitleurl=invalid

https://sdkdocs.roku.com/display/sdkdoc ... +Meta-Data

You can set it for the content node for the item to be played at any point before your video playback routine starts up.  Usually I would set that immediately before adding the content node into the playback queue.  If there is a subtitle file available, populate it, if not, set invalid, and off it goes.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests