Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
ytsejamdream
Topic Author
Posts: 1
Joined: Thu Jun 07, 2018 4:56 pm

Setting CaptionStyle

Thu Jun 07, 2018 5:06 pm

Hi guys,

I'm new over here, I'm having problem setting captionStyle. This is my code:

m.video.globalCaptionMode = "On"
[size=85][font=Monaco]m.video.subtitleTrack = params.subtitlesUrl[/font][/size]
[size=85][font=Monaco]m.video.captionStyle = {[/font][/size]
[size=85][font=Monaco][color=#000000]    [/color][color=#3f7777]"Background Color"[/color][color=#000000][color=#000000]: params.[/color][/color][color=#ff9e00][color=#ff9e00]backgroundColor[/color][/color][/font][/size]
[size=85][font=Monaco]    [color=#3f7777]"Background Opacity"[/color]: params.backgroundOpacity[/font][/size]
[size=85][font=Monaco]    [color=#3f7777]"Text style"[/color]: params.textStyle[/font][/size]
[size=85][font=Monaco]    [color=#3f7777]"Text color"[/color]: params.textColor[/font][/size]
[size=85][font=Monaco]    [color=#3f7777]"Text size"[/color]: params.textSize[/font][/size]
[size=85][font=Monaco]    [color=#3f7777]"Text edge effect"[/color]: params.textEdgeEffect[/font][/size]
}


The subtitle is showing but it seems that styles showing are the ones set in the system (default), not the ones that I'm setting in code.
Thanks for your help.
 
lukechinworth
Posts: 9
Joined: Mon Dec 17, 2018 3:39 pm

Re: Setting CaptionStyle

Thu Feb 07, 2019 3:48 pm

See this thread: https://forums.roku.com/viewtopic.php?f=34&t=116502&p=594780&hilit=captionstyle#p595085
The properties listed in the docs are incorrect. That post has the correct properties.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests