Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
balbant
Topic Author
Posts: 30
Joined: Fri Jun 03, 2016 12:45 am
Location: India

Can be Implement comScore in Roku scene graph?

Thu Aug 23, 2018 11:09 pm

I want to implement comScore in Roku scene graph application. Is it possible/support to Roku scene graph application?
If possible, is SDK available for the scene graph?
Thank you.
 
User avatar
RokuNB
Posts: 465
Joined: Fri Mar 31, 2017 2:22 pm

Re: Can be Implement comScore in Roku scene graph?

Wed Sep 05, 2018 11:33 pm

implement comScore... what?
comScore vCE is already implicitly supported by RAF.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests