Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
ajitg_4557
Topic Author
Posts: 23
Joined: Thu Feb 16, 2017 5:53 am
Location: Noida,Uttar pradesh,India
Contact:

Subtitle not showing on video node

Wed Oct 10, 2018 3:16 am

Subtitle not showing on a video node,
when you change the default width and height of VideoNode by any dimension.


<Video 
id="videoplayer"
width="856"
height="483"
translation="[25,95]"
visible="false"
enableUI="false"
enableTrickPlay="false"
globalCaptionMode="On"/>

In above snippet of code, the video node has the following attribute with a value,
                  width="856"
                  height="483"
                  translation="[25,95]"

but when I change this value to this one, then everything is working fine.
                  width="0"
                  height="0"
                  translation="[0,0]"

thanks to all of you in advance.
 
User avatar
RokuBen
Posts: 56
Joined: Mon Apr 21, 2014 12:35 pm
Location: Austin, TX

Re: Subtitle not showing on video node

Fri Oct 12, 2018 12:01 pm

Currently, subtitles/captions are only supported for full-screen video nodes.
 
ajitg_4557
Topic Author
Posts: 23
Joined: Thu Feb 16, 2017 5:53 am
Location: Noida,Uttar pradesh,India
Contact:

Re: Subtitle not showing on video node

Mon Oct 15, 2018 3:20 am

RokuBen wrote:
Currently, subtitles/captions are only supported for full-screen video nodes.

Thanks, RokuBen for your instant reply, I was very hassled.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests