Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
breakmedia
Topic Author
Posts: 2
Joined: Fri Jun 18, 2010 4:02 pm

HD Flag is not visible

Fri Jun 18, 2010 4:10 pm

Howdy,

I'm having trouble getting the HD flag to appear on my springboard screen. I tried setting the IsHD flag on the content item but it doesn't seem to work. Here's my code:

    port = CreateObject("roMessagePort")
    screen = CreateObject("roSpringboardScreen")

    print "showSpringboardScreen"
   
    screen.SetMessagePort(port)
    screen.AllowUpdates(false)

    screen.SetDescriptionStyle("movie")
    screen.ClearButtons()
    screen.AddButton(1,"Play")
    screen.SetStaticRatingEnabled(false)
    screen.AllowUpdates(true)
    screen.Show()
   
   if item.IsHD then
      print "This item is HD so the icon better be showing"
   end if

    if item <> invalid and type(item) = "roAssociativeArray"
   
       item.ContentType = "episode"
       item.Length = strtoi(item.Runtime)

        screen.SetContent(item)
    endif


I see my print statement on the console, but I don't get the HD icon (neither on the springboard OR the video loading progress bar). From the docs, this appears the way to make this happen.

Thanks!
Joe
 
renojim
** Valued Community Member **
Posts: 3481
Joined: Mon Feb 15, 2010 1:35 pm

Re: HD Flag is not visible

Fri Jun 18, 2010 8:20 pm

Did you try HDBranded?

-JT
 
breakmedia
Topic Author
Posts: 2
Joined: Fri Jun 18, 2010 4:02 pm

Re: HD Flag is not visible

Mon Jun 21, 2010 11:07 am

That worked - Thanks!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests