Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
pinehead
Topic Author
Posts: 17
Joined: Tue Aug 24, 2010 2:30 pm

Error: Missing or invalid PHY

Tue Aug 24, 2010 2:33 pm

I've been successfully streaming off a custom app up until this week. Then an error occurred that says I've gone as far as using a test script that once worked and found on this forum. I've plugged the stream into the other tests and the same thing happens.


Here is the code to a simple stream video script that used to work and now has randomly stopped. Any input into this would be greatly appreciated.
Sub Main()

  vid = {
    StreamUrls:       ["http://mobile.ec2.cor.org:1935/live/mobile-2/playlist.m3u8"]
    streamBitrates:   [0]
    streamQualities:  ["SD"]
    streamFormat:     "hls"
  }
 
  screen = CreateObject("roVideoScreen")
  screen.SetMessagePort(CreateObject("roMessagePort"))
  screen.SetContent(vid)
  screen.Show()

  while true
    msg = wait(0, screen.GetMessagePort())

    if type(msg) = "roVideoScreenEvent" then
      if msg.isScreenClosed()
        exit while
      end if
    end if
  end while
End Sub


BrightScript Debugger> ------ Running ------
*** ERROR: Missing or invalid PHY
11, 0: startup progress
11, 66: startup progress
11, 132: startup progress
9,-3: An unexpected problem (but not server timeout or HTTP error) has been det
ected.
16, 0: Playback completed.
11, 0: end of playlist
------ Running ------
11, 0: startup progress
11, 66: startup progress
11, 132: startup progress
9,-3: An unexpected problem (but not server timeout or HTTP error) has been det
ected.
16, 0: Playback completed.
11, 0: end of playlist
 
RokuPatrick

Re: Error: Missing or invalid PHY

Tue Aug 24, 2010 2:35 pm

Are you using wireless? Do other channels work?
 
pinehead
Topic Author
Posts: 17
Joined: Tue Aug 24, 2010 2:30 pm

Re: Error: Missing or invalid PHY

Tue Aug 24, 2010 2:53 pm

No it is a wired connection and yes blip.tv is working.
 
User avatar
RokuKevin
Roku Engineering
Posts: 796
Joined: Tue Sep 22, 2009 2:29 pm

Re: Error: Missing or invalid PHY

Tue Aug 24, 2010 4:09 pm

Please see this post:
viewtopic.php?f=34&t=31051#p190978

You can either set the Roku content meta-data parameter minBandwidth = 20 (or some other small value). Or implement a smil file on Wowza to work around their default 64 kbps settings.

--Kevin
 
pinehead
Topic Author
Posts: 17
Joined: Tue Aug 24, 2010 2:30 pm

Re: Error: Missing or invalid PHY

Thu Aug 26, 2010 1:07 pm

Thanks, after i posted I cam across that wowza issue it has been fixed.

Thanks guys,

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests