Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
annc
Topic Author
Posts: 1
Joined: Sun Sep 05, 2010 9:48 am

need a new roku code key- how can AI get it?

Sun Sep 05, 2010 9:56 am

I hooked up a new modem & router, and unlinked my roku since it wasn't being recognized. Now I only get the settings options with the wireless connection & internet but am not able to relink with a new code..anyone know how I can get this done? Thank you!
 
User avatar
kc8pql
** Valued Community Member **
Posts: 9026
Joined: Fri Jan 23, 2009 3:54 pm
Location: US

Re: need a new roku code key- how can AI get it?

Sun Sep 05, 2010 10:30 am

You may have to do a factory reset from the settings menu.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests