Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
User avatar
Romans_I_XVI
Topic Author
Posts: 269
Joined: Wed Nov 19, 2014 10:25 pm
Contact:

roScreen Accepted Resolutions

Sat Jul 09, 2016 5:40 am

So the docs say "there is a fixed set of bitmap resolutions that are allowed to be created for screens". I want a screen that is 640x360, and when I plug that resolution in everything works fine even though that resolution isn't listed.

Is it fine to use this resolution even though it isn't listed? Or will it cause problems, thanks.
 
User avatar
RokuJoel
Posts: 1758
Joined: Mon Nov 14, 2011 5:22 pm

Re: roScreen Accepted Resolutions

Mon Jul 11, 2016 2:23 pm

Engineering says:

An RoScreen supports any resolution up to 1280×720.


Further, I will note that you should be able to set your roScreen to 1920x1080 on 4k capable devices and televisions.

- Joel
 
User avatar
Romans_I_XVI
Topic Author
Posts: 269
Joined: Wed Nov 19, 2014 10:25 pm
Contact:

Re: roScreen Accepted Resolutions

Tue Jul 12, 2016 6:36 am

Ah ok, that's exactly what I needed. Thanks.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests