Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
EnTerr
** Valued Community Member **
Posts: 3834
Joined: Sun Jan 02, 2011 2:41 am

Re: How to create a pkg without using the Roku?

Wed Oct 26, 2016 12:14 pm

Technologx wrote:
How exactly do I use this?

Can you drop by the chat room, it might be easier to help you interactively?
https://forums.roku.com/viewtopic.php?f=34&t=96769
 
User avatar
Technologx
Topic Author
Posts: 33
Joined: Mon Oct 17, 2016 10:36 pm
Contact:

Re: How to create a pkg without using the Roku?

Wed Oct 26, 2016 12:17 pm

I can't talk there I need 20 rep points
Technologx - Where we make things happen!
https://technologx.com
 
EnTerr
** Valued Community Member **
Posts: 3834
Joined: Sun Jan 02, 2011 2:41 am

Re: How to create a pkg without using the Roku?

Wed Oct 26, 2016 12:31 pm

Technologx wrote:
I can't talk there I need 20 rep points

Try again, now you can. 
 
User avatar
Technologx
Topic Author
Posts: 33
Joined: Mon Oct 17, 2016 10:36 pm
Contact:

Re: How to create a pkg without using the Roku?

Wed Oct 26, 2016 1:03 pm

It's the same man
Technologx - Where we make things happen!
https://technologx.com
 
EnTerr
** Valued Community Member **
Posts: 3834
Joined: Sun Jan 02, 2011 2:41 am

Re: How to create a pkg without using the Roku?

Wed Oct 26, 2016 1:31 pm

Technologx wrote:
It's the same man

<scratches head> i guess it takes them a while to update because of caching. Anyway here is what i wrote 
http://chat.stackoverflow.com/rooms/125 ... pt-for-mac
I'll tweak a little bit the above script to account for http://stackoverflow.com/questions/5125907/how-to-run-a-shell-script-in-os-x-by-double-clicking/29710607#29710607 - in other words what a normal person would expect, to run it by double-clicking on the file. There is a caveat with the current directory and i want to see how it fares with symlinks vs hard ones 
 
User avatar
Technologx
Topic Author
Posts: 33
Joined: Mon Oct 17, 2016 10:36 pm
Contact:

Re: How to create a pkg without using the Roku?

Wed Oct 26, 2016 1:34 pm

Yea I seen what you sad in the chat, I tried doing the archiving just the files within the directory and tried uploading it to my TV but I ran into a couple errors in 2 of my xml files which I'm not sure how to fix.
Technologx - Where we make things happen!
https://technologx.com
 
User avatar
Technologx
Topic Author
Posts: 33
Joined: Mon Oct 17, 2016 10:36 pm
Contact:

Re: How to create a pkg without using the Roku?

Wed Oct 26, 2016 1:45 pm

@EnTerr You can chat with me here: https://forums.roku.com/viewtopic.php?f=34&t=97052
Technologx - Where we make things happen!
https://technologx.com
 
Green_Hornet
Posts: 1
Joined: Fri Aug 28, 2015 6:15 pm

Re: How to create a pkg without using the Roku?

Sat Nov 05, 2016 3:55 am

Not trying to Hi-Jack, but do you have a batch script for deploying using a windows compatible batch file?

For some reason, eclipse will not load the project into the Roku.
When I manually do it from the browser, it uploads but I can't create a package as it keeps asking for a password.
The password (authenticates to create a new key) for eclipse,  but when i try to load it in eclipse it never closes, eclipse hangs and never closes.

When i try to upload it via web page, it uploads and i can view channel correctly side loaded, but can't generate a package as it asks for a password and the
one i use (that authenticates in elipse) does not work.

I am thinking a batch script might resolve this.


 
 
EnTerr
** Valued Community Member **
Posts: 3834
Joined: Sun Jan 02, 2011 2:41 am

Re: How to create a pkg without using the Roku?

Sat Nov 05, 2016 10:26 am

Green_Hornet wrote:
Not trying to Hi-Jack, but do you have a batch script for deploying using a windows compatible batch file?

I haven't deployed to Roku from Windows in a few years but i suppose i can whip you a script. 8)
What have you got there? I mean that machine, is there curl? bash, perhaps from git? If so, perhaps can run the bash scriptlet from Mac.
 
renojim
** Valued Community Member **
Posts: 3481
Joined: Mon Feb 15, 2010 1:35 pm

Re: How to create a pkg without using the Roku?

Sat Nov 05, 2016 1:52 pm

Green_Hornet wrote:
For some reason, eclipse will not load the project into the Roku.
When I manually do it from the browser, it uploads but I can't create a package as it keeps asking for a password.
The password (authenticates to create a new key) for eclipse,  but when i try to load it in eclipse it never closes, eclipse hangs and never closes.

When i try to upload it via web page, it uploads and i can view channel correctly side loaded, but can't generate a package as it asks for a password and the
one i use (that authenticates in elipse) does not work.

There's two completely different passwords going on here.  Are you taking that into account?  I've never used Eclipse, so I don't know how it differentiates between them, but there's one password that you create on-screen and enter when you connect a browser to your Roku (or use curl or something similar to side-load a package) and a completely different password that you use to create a package that was generated with genkey on the box and looks something like 0B23GTS6GvlFP-D5F5ziZw==.  Eclipse probably hides all the gory details, but they're not interchangeable.

-JT

Who is online

Users browsing this forum: NgocHLV123 123 and 6 guests