Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
User avatar
TheEndless
** Valued Community Member **
Posts: 9231
Joined: Mon Oct 04, 2004 10:15 am
Location: US
Contact:

Fri Mar 31, 2006 8:31 am

It sounds like you may have better luck if you just go out and buy a router. With three computers (including the Roku) on your network, it'd certainly be a worthwhile investment, and make this setup a whole lot easier.

TheEndless
My Channels: http://roku.permanence.com - Twitter: @TheEndlessDev
Instant Watch Browser (NetflixIWB), Aquarium Screensaver (AQUARIUM), Clever Clocks Screensaver (CLEVERCLOCKS), iTunes Podcasts (ITPC), My Channels (MYCHANNELS)
 
soiaf
Posts: 785
Joined: Fri Jan 14, 2005 5:19 am

Fri Mar 31, 2006 11:05 am

Hopefully the following script should work for you.

http://homepage.ntlworld.ie/p.mc.quillan/setstatic.roku

Download this file and place it on a compact flash card. Put the card into your PhotoBridge and you should see an application called setstatic.

Click on this, and wait a few seconds.

Wait a minute or so and then do a complete reboot of your PhotoBridge.
It should then have an IP address of
169.254.27.125

and you should be able to telnet into it etc.
 
xena24
Topic Author
Posts: 29
Joined: Thu Mar 30, 2006 5:55 pm

Fri Mar 31, 2006 12:16 pm

YOU ARE A GENIUS!!!!
Thank You very much!!!!
It Works!!!
The Roku is perfect.... and your script!!!!!!!
Greetings from Vienna!
 
soiaf
Posts: 785
Joined: Fri Jan 14, 2005 5:19 am

Fri Mar 31, 2006 3:13 pm

Thats great news, glad you're up and running!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest