Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
chjarod
Topic Author
Posts: 2
Joined: Tue May 09, 2006 12:40 am

help after update

Tue May 09, 2006 12:51 am

after i update the lastest version software 2.0.36, i found my HD 1000 can not play m4a music any more, and also some of my pictures can not play.

i try to restart the roku and restore the factory setting, the proble is still.
i don know why!!

so please anybody can help me to solve the problem.
 
soiaf
Posts: 785
Joined: Fri Jan 14, 2005 5:19 am

Tue May 09, 2006 7:25 am

There is a known bug with 2.0.36 that results in a very long pause before it plays any M4A files.

See this thread for more information

http://www.rokulabs.com/forums/viewtopic.php?t=5689
 
User avatar
TheEndless
** Valued Community Member **
Posts: 9231
Joined: Mon Oct 04, 2004 10:15 am
Location: US
Contact:

Tue May 09, 2006 8:46 am

This same issue occurs with the SoundBridge. Apparently it has to do with the AAC header being located at the end of the file instead of the beginning. This thread provides a potential solution: http://www.rokulabs.com/forums/viewtopi ... 9724#39724

TheEndless
My Channels: http://roku.permanence.com - Twitter: @TheEndlessDev
Instant Watch Browser (NetflixIWB), Aquarium Screensaver (AQUARIUM), Clever Clocks Screensaver (CLEVERCLOCKS), iTunes Podcasts (ITPC), My Channels (MYCHANNELS)
 
chjarod
Topic Author
Posts: 2
Joined: Tue May 09, 2006 12:40 am

Sun May 14, 2006 5:09 pm

thank you for your reply.

but i still did not understand that why it was working well before i update the software. and i think my roku does not pause while play, it just does not play even while playing the pictures.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest