Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
BABES502
Topic Author
Posts: 22
Joined: Sat Sep 30, 2006 6:47 am

680 WJR Connection Problems

Sun Mar 30, 2008 4:59 am

Why all of a sudden problems getting WJR in. Has been coming in fine and all of a sudden gone. I would appreciate help ASAP, Thanks in advance. :(
 
alanmc
Posts: 1391
Joined: Mon Jun 11, 2007 10:40 am
Location: Bedfordshire - U.K.

Sun Mar 30, 2008 7:04 am

WJR 760 AM Detroit is playing A/OK here in the UK with firmware 3.0.44.

Cheers, Alan (RadioRoku.com Moderator)
 
BABES502
Topic Author
Posts: 22
Joined: Sat Sep 30, 2006 6:47 am

wjr-detroit

Sun Mar 30, 2008 9:52 am

I dont know what it is, but I can get the station on my computer, not on R.radio, now. Have been getting this station for ages and the gone. I have the latested updates on RR. I updated to windows media 11 like it says still nothing. The snopper doesnt pick it up either. Sure would love some help. Thanks in advance. :roll:
 
alanmc
Posts: 1391
Joined: Mon Jun 11, 2007 10:40 am
Location: Bedfordshire - U.K.

Sun Mar 30, 2008 11:41 am

Are you playing this station via logging on to RadioRoku.com ?
Did you enter it into your Favourites via RadioRoku.com ?
 
CA Joe
Posts: 7
Joined: Tue Apr 01, 2008 12:35 pm
Location: Paso Robles, CA

Tue Apr 01, 2008 12:50 pm

Being April Fool's Day ... the Citadel Broadcasting stations (WJR, KGO, KABC, WABC, WLS,) and all of their AM stations and FM stations changed their stream provider in the last few days.

No problem! http://citadelcc-KGO-AM.wm.llnwd.net/citadelcc_KGO_AM is the basic URL for all Citadel stations.

All you do is change the call letters in CAPS on both ends of the address. Don't forget to make sure the AM is in the address in both places unless, of course, it is a Citadel FM station (then, change the designation to FM)!

This will be updated in the Roku database shortly, I'm sure, but for those who can't wait ... just copy and paste these to your Roku web page presets....

So, looking for WJR in Detroit: http://citadelcc-WJR-AM.wm.llnwd.net/citadelcc_WJR_AM

KSFO in San Francisco is: http://citadelcc-KSFO-AM.wm.llnwd.net/citadelcc_KSFO_AM

WABC in New York is:
http://citadelcc-WABC-AM.wm.llnwd.net/citadelcc_WABC_AM

KKOB in Albequrque is:
http://citadelcc-KKOB-AM.wm.llnwd.net/citadelcc_KKOB_AM

WBAP in Dallas is:
http://citadelcc-WBAP-AM.wm.llnwd.net/citadelcc_WBAP_AM

Why did Citadel do this? Because until the last few days, all of their online streams were identified as their former owners (ABC) and provider and now, Citadel has their own URL to identify.

Thanks, and good luck! I'll gladly help on any station issues I can for anyone.
Last edited by CA Joe on Tue Apr 01, 2008 3:44 pm, edited 3 times in total.
"Thanks for taking my call ..."
 
CA Joe
Posts: 7
Joined: Tue Apr 01, 2008 12:35 pm
Location: Paso Robles, CA

Tue Apr 01, 2008 12:57 pm

P.S. - At the end of the Citadel URLs, fill in the call letters and the AM or FM designation ONLY! Do NOT replace the underscore ( _ ) preceeding or closing the call letters or the AM/FM designation.
"Thanks for taking my call ..."
 
dupondt
Posts: 1653
Joined: Sun Aug 19, 2007 6:46 am
Location: Germany, European Union

Tue Apr 01, 2008 1:08 pm

CA Joe wrote:
I love KAAM in Dallas, but they, too, some months ago, changed to Liquid Compass as stream provider. I listened to it for over a year on my Roku Soudbridge Radio. Now, however, the new stream plays on RokuRadio's database, but does not play on the Soundbridge Radio

Hi Joe,

KAAM takes about 30 to 40 seconds to start playing with firmware version 3.0.44, with firmware version 3.0.51 the stream starts after 3 to 5 seconds. If this is your preferred station you should consider upgrading your Soundbridge.

Greetings from Germany
dupondt
SoundBridge M1001 and M1000 • Clint L1 (retired) • DNT IP-dio (retired)
Google Chromecast • Amazon Fire TV • Amazon Echo and Echo Dot
 
CA Joe
Posts: 7
Joined: Tue Apr 01, 2008 12:35 pm
Location: Paso Robles, CA

Tue Apr 01, 2008 3:48 pm

Dupondt -

I'm again as happy as a parrot in a cracker factory!

Thank you so much ... KAAM loud and clear! Sounds perfect!

The new Beta software update also works fine.

Thank you very much for your help!

CA Joe
"Thanks for taking my call ..."
 
Bob l.
Posts: 7
Joined: Thu Jan 18, 2007 2:03 pm

Re: 770 WABC Connection Problems

Thu May 13, 2010 7:39 am

I still am unable to get WABC on my Soundbridge. The only change I made was to capitalize WABC and AM . Am I missing something?
 
DerekHelps
Posts: 683
Joined: Thu Oct 19, 2006 11:10 am
Location: AR

Re: 680 WJR Connection Problems

Sun Feb 06, 2011 12:11 pm

Alvasin wrote:
I have been trying to connect to my computer for like 5 days now. Everytime I do I get an 680 error. I know that it is not the connection that we are dialing up on because I hooked it to another computer and it dialed right up. My e-mail started not working 5 days after that.
I do not understand what the problem could be I did not spend 1000.00 for the computer to not work.


This thread is concerning an internet radio station not an PC error code. There's a chance that you may end up getting help for this, but I'd suggest you look into forums or knowledgebases for the specific software you are having troubles with.
Netgear WNR2000v2
Linksys WRT54G with DD-WRT Firmware acting as Client Bridge
Soundbridge M2000/M500/R1000
Roku 2 XS 3100
-------------------------------------------------
It's all in the <sup>details</sup>

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests