Your Digital Media Has Never Looked So Good

 
ryan112ryan
Topic Author
Posts: 5
Joined: Sun Jul 05, 2009 12:09 pm

possible to use Roku without remote?

Sun Sep 27, 2009 10:51 am

Is it possible to use a Roku without the remote? Mine is somewhere in my room and can't find it anywhere, its driving me nuts. I put an order in for a new one, but is it possible to play stuff without one?
 
Gilgamesh
Posts: 4912
Joined: Mon Apr 20, 2009 7:29 am
Location: Dayton TN

Sun Sep 27, 2009 11:06 am

You can use your computer to control the Roku.

This is the ZIP file that contains the executable:
http://dl.getdropbox.com/u/823516/rokuRemote_mod_.zip

See this thread for more info:
http://forums.roku.com/viewtopic.php?t= ... 6f1b14dbf5
 
pirey4
Posts: 177
Joined: Mon Dec 15, 2008 2:05 pm
Location: Virginia
Contact:

Sun Oct 11, 2009 8:48 am

You can also use it using an iPhone or iPod Touch app called DVPRemote. You can find it on the app store at the following link: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 91554&mt=8

A new version was submitted to the app store on October 6th and will hopefully be available soon. For additional information and a preview of the new release, goto http://www.claytongrafix.com/pirey4/apps/DVPRemote.html

phil

Who is online

Users browsing this forum: dssonic and 2 guests